maanantai 24. syyskuuta 2007

Lattiavalu

Lattiavalun kanssa alkoi olla jo hieman kiire, koska hirsikerrat nousivat uhkaavasti taivasta kohti ja valu tultaisiin siirtämään oikealle paikalleen samalla menetelmällä kuin anturankin kanssa, eli kura-auto jää kiinni johonkin kohtaa pihaa ja Turusen traktori (tällä kertaa itse Matti ratissa) jatkaa siitä etukolan kanssa puurot paikalleen. Isä ja minä lapioidaan kuin perkeleet.

Suojasimme ensin hirret paksulla pahvipaperilla enemmiltä roiskeilta ja siivosimme kulkuväylät traktorin tulla sekä leikkasimme ja levitimme raudoitusverkot paikoilleen.

Kuraaminen kävi totutun näppärästi. Ja Tauno liippasi kuin vanha tekijä, pinnasta tuli niin siisti kuin siitä nyt yleensä voi tulla. Tauno kävi vielä illemmalla liippaamassa teräsvehkeellä lattiat uudelleen ja ripotteli samalla hieman betonia valun pintaan, kuulemma näin lattian kestävyys paranee.

Terassin allekin tuli valua, koska sitä oli taas jonkin verran ylimääräistä. Kaatoja (viemärit sekä saunassa, että pesu/pukuhuoneessa) ei ole sen enempiä testailtu, mutta pakkohan ne on olla paikallaan.

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Moi.
Päivitelkääpä sivuja. Kiinnostaa tietää että miten etenee.

Kai Lavila kirjoitti...

Ah, homma on taas lähtenyt joulutauon jälkeen käyntiin. Päivityksiäkin luvassa.